محصور نمودن ملک یا زمین و انواع حصارکشی

همانطوریکه تنظیم سند (مبایعه نامه) و اخذ استعلامات و بررسی سلامت ملک از مهمترین اصول تامین امنیت و سلامت معامله ملک می باشد به همین میزان محصور نمودن زمین مورد معامله و خریداری شده مهم می باشد.   

منظور از محصور نمودن به معنای بستن و حصار کشیدن دور یا محیط زمین است.  

انواع محصورسازی

١– سیم خاردار :  یکی از روشهای قدیمی جهت حصار کردن زمین و احراز تصرف ٬ بستن به روش سیم خاردار می باشد سیم خاردار می باشد. در این روش محیط زمین به فاصله های ۵⁄١الی ۲ متر پایه های چوبی یا فلزی به ارتفاع دو متر نصب می گردد و سپس بوسیله پنج تا ده رج سیم خاردار پایه ها به هم وصل می شوند. این روش از قدیمی ترین و ارزانترین سبک محصور کردن می باشد اما به علت معایب آن (تخریب سریع) منسوخ گشته است.

۲– فنس کشی : این شیوه شبیه به نصب سیم خاردار است. یعنی بعد از نصب   پایه های فلزی فنس فلزی یا گالوانیزه توسط سیم مفتول به پایه ها بسته می شود. البته ارتفاع فنس متنوع می باشد که معمولا بین یک تا دو متر است. این ارتفاع برای محصور نمودن محوطه های مسکونی مناسب است. برای اماکن ورزشی و صنعتی از فنس کشی با ارتفاع های بالاتر استفاده می شود. لازم به توضیح است غالبا برای زمین های با متراژ بالا (هکتاری) از فنس استفاده می شود.

۳– دیوارکشی : رایج ترین و اساسی ترین نوع محصور نمودن ملک یا زمین دیوار کشی می باشد. دو نوع دیوار کشی وجود دارد؛

الف) دیوار بلوکی

                             a- دیوار سنگی (بادبر٬ حصیری ٬لانه زنبوری)

 ب) دیوار سنگی  :    b- دیوار سنگی معمولی (دمدار)

                            c- دیوار نما سنگی (ورقه ای٬ لاشه)